EXPO ALANLARI KONUKLARINI AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Erçevik ile İletişim ve Proje Koordinatörü Cihan Şehla, EXPO 2021 Hatay’ın Antakya-Defne bölgesindeki alanını ziyaret etti.

EXPO 2021 Hatay Genel Sekreter Yardımcısı Musa Eskiocak’ın öncülük ettiği ziyarette İstanbul’dan gelen konuklar, alandaki çalışmaları yakından inceleme fırsatı buldu.

Eskiocak, 220 dönümlük arazi üzerinde yapımı devam eden çalışmaları konuklarına detaylarıyla anlattı.

Amfi tiyatrodan biyolojik gölete, kültür sanat sokağından arkeoparka kadar tüm alanları konuklarına anlatan Eskiocak, dev organizasyona çok sayıda ülke ve şehrin katılacağını söyledi.

Beylikdüzü Belediyesi İletişim ve Proje Koordinatörü Cihan Şehla, ziyaret sonrası EXPO 2021 Hatay hakkında düşüncelerini paylaştı.

Projenin heyecan verici olduğunu söyleyen Şehla, “Hatay’ı sadece geçmişi ve geleceğiyle değil bugünüyle de konuşmak lazım. Artık dünyanın Hatay’ı konuşması gerekiyor. EXPO buna çok iyi vesile olacak. Alanı gezip görünce bu heyecanı daha çok hissettim. Herkes gelip bu alanı görsün ve bu heyecana ortak olsun” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.