İGC’ye sendikacı ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Hak İş İl Başkanı ve Özçelik İş sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve sendikacı Bayram Altun, Başkan Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Gazetecilerle işçi sınıfı mücadelesi, bölgede iş yaşamı huzur ve güven konularında sohbet eden sendikacılar, emekçilerin sorunlarına değinerek asgari ücretin günümüz şartlarında makul bir orana çekilmesini istediklerini belirttiler.

Hak İş İl Başkanı ve Özçelik İş sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, “İşçi mücadelesine siyaseti hiçbir zaman karıştırmadığını kaydederek emeğin ve alın terinin siyaseti olmaz, olamaz” dedi.

Çelik İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Altun, geçmişten bu güne çeliş işçisinin bölgedeki örgütlenmesi ile ilgili görüşlerini anlattı. Ziyaret sonrasında da sendikacılar ve gazeteciler objektiflere poz verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.