CHP’Lİ PARLAR’DAN BİR DİZİ ZİYARET!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Defne İlçe Örgütü’nün düzenlediği toplantıya katılarak açıklamalarda bulundu.
CHP’li Parlar, Defne İlçe Örgütü’nün düzenlediği toplantıda Gümüşgöze sakinleri ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya birçok parti üyesi ve vatandaş da katılım gösterdi.
“Sorunları farkındayız. Çözümümüz de var”
Düzenlenen toplantıda açıklama yapan Parlar, gelecek seçimde iktidar olacaklarının da sinyalini verdi. Parlar açıklamasında; “Gümüşgöze sakinleri ile bir araya geldik. Sorunlarını ve dertlerini dinledik. Çözüme kavuşturacağımızın da sözünü verdik. Tüm sorunları farkındayız bu sorunların neden kaynaklandığını da biliyoruz. İktidar olma yolunda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Halk buluşmalarımız devam edecek” dedi.
“Muhtarla sorunları görüştü”
Parlar, halk buluşmasının hemen ardından Ekinci Muhtarı Cantekin Uçar’ı makamında ziyaret etti. Ekinci muhtarı ile mahallenin sorunlarını konuşan Parlar, sorunları çözüme kavuşturacağının da sözünü verdi.  Oldukça samimi ve sıcak ortamda geçen görüşme Parlar’ın, Uçar’a hayırlı işler dilemesinin ardından sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.