Geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Kocabaş ve eşi C. Nevin hanım ruhuna Yasin-i Şerif

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belediye Başkanlığı yaptığı döneme damgasını vuran İskenderun’un eski Belediye Başkanlarından Abdulkadir Kocabaş’ın geçtiğimiz yıl 16 Eylül’de aramızdan ayrılan kıymetli eşi Cumhur Nevin Kocabaş’ın ruhuna Yasin-i Şerif okutuldu.

Kaptan Paşa Camii’nde 16 Eylül 2021 Perşembe akşamı Yatsı Namazını müteakiben okutulan Yasin Şerifde Merhum ve merhumenin ruhları için dualar edildi

Kızları Atiye Kocabaş, oğulları Ahmet Kocabaş ve sevenlerinin hazır bulunduğu Kaptanpaşa Camiinde hayır dualarıyla anıldı. Şehir dışından anne ve babalarını anmak için kentimize gelen Kocabaş ailesinin evlatları Atiye ve Ahmet Kocabaş, kentte yaşayan İskenderunlularla anne ve babalarının kentteki anılarını da yad ettiler.

Belediye Başkanlığı döneminde kente hatırı sayılır hizmetlerde bulunmuş Merhum Belediye Başkanımız Abdulkadir Kocabaş ve Kıymetli eşi Cumhur Nevin Kocabaş’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.