İGC ile BATIGÖZ Arasında ‘Kurumsal İşbirliği Protokolü’ İmzalandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ile Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi İskenderun Şubesi arasında ‘Kurumsal İşbirliği Protokolü’ imzalandı.
İmzalanan protokol çerçevesinde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyelerine Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi İskenderun Şubesi’nde geçerli olmak üzere sağlık hizmetlerinde indirim sağlanacak.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak ‘‘Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi İskenderun Şubesi Müdürü ile bir araya geldik. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ve Batıgöz arasında ‘Kurumsal İşbirliği Protokolü’ imzalayarak taçlandırdık. Üyelerimiz ve birinci derece yakınları yaşadıkları sağlık sorunlarının tedavilerinde belirlenen oranda indirimden faydalanabilecekler. Amacımız bu zor süreçte bir nebze de olsa üyelerimize ve ailelerine katkı sunmaktır’ diye konuştu.
Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi İskenderun Şubesi Müdürü Mehmet Gassaloğlu, ise ‘‘ İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyelerine hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Yapılan anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.