MURAT KAYIŞ: EMEK VE ALINTERİNDEN BAŞKA HİÇBİR SERMAYESİ OLMAYAN KIYMETLİ KARDEŞLERİM.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İsdemir A.Ş,Mmk metalurji, Ekinciler demir Çelik,  Yolbulan metal de alın teri akıtan emeğini satıp ailesine helal lokma götürmeye çalışan Değerli emekçi dostlarım.Hepiniz saygıyla selamlıyorum.

Sendikal mücadelede Temsiliyet anlamında emekçinin kendi karar ve tercihlerini yapması en demokratik hakkıdır.

Temsil yönetiminin oluşturulmasında tabanın sesine kulak vermeyen yönetimler çoğunluğu temsil ettiklerini beyan edemezler.

Önümüzdeki şube seçiminde emekçi kardeşlerimizin teveccuhune mazhar olmak için var gücümüzle çalışacağız.

Bu seçim sürecinde isyerimize ve işimize dün olduğu gibi bugünden sonrada sahip çıkıp, iş huzurunu, birlik ve beraberliği bozmadan kardeşlik ortamında işçinin en tabi hakki olan demokratik bir yarış sergileyecegiz. Merhum genel başkanımız Metin TÜRKER’in de söylediği gibi “ fabrikanın civatasına zarar veren bizden olamaz”

Çalışmalarımız demokrasi şöleni ortamında geçecektir. İşyerlerimizde yeni üretim rekorlarına imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Örgütlü durumda olan işyerlerimize kazandırmak ise bizlere emekçiler adına daha fazlasını talep etme hakkını doğuracaktır.
Endüstriyel ilişkilerimizde tutarlı ve kararlı bir duruşumuz olacagindan kimsenin şüphesi olmasın.

Seçim süreci boyunca şubemiz ve genel merkezimizin tüzel kişiliğini ve çalışmalarını engelleyecek tek bir oluşumun içerisinde olmayacağız. Bir tek kardeşimizi ötekileştirmeden,incitmeden,kırmadan tabanın bize yüklemiş olduğu sorumluluğu yerine getireceğiz.

Biz içinde bulunduğumuz durumu korumaya değil onu geliştirip güçlendirmeye, emekci kardeşlerimizin yarınını güvence altına almak için kendi sınavımızı işçi karşısında görebilmek adına adayız.

Potalar karşısında eriyen beklentilerimiz değil, demir ve çelik olmalı.Bu duygu ve düşünceler ile önümüzdeki şube seçiminde siz değerli emekçi kardeşlerimin hizmetkarı olmak adına adayım.

Emeğin aslanlarına selam olsun.EMEK EN YÜCE DEĞERDİR.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.