Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube’de Başkan Yanık Güven tazeledi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şubesi, bu gün 7. olağan kongresini yaptı. Başkan Yavuz Selim Yanık’ın güven tazelediği genel kurulda yeni yönetim; Bayram Gişi, Fatma Topal, İlhan Okan, Abdullah Çalışır, Cihan Akyürekoğlu ve Bestami Kocacık’tan oluştu.

Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube başkanlığı 7. Olağan kongresine; Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu, Türkav Başkanı Adem Aslan, İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara katılım sağladı.

Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şubesi Başkanı Yavuz Selim Yanık, kongre sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Bizleri yeniden Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanlığına layık gören, yönetimimize, delegelerimize, üyelerimize, ilçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine, İskenderun Teknik Üniversitesi Başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ederim. Bundan sonra bu güvene layık olmak bizim en önemli görevimiz olacaktır. Var olsun Türk Eğitim Sen, Var Olsun Türk Egitim Sen Üyeleri.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.