BAŞKAN TOSYALI’DAN EĞİTİM YILI ARA TATİL MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, huzur içinde geçirecekleri bir ara tatil diliyorum ”dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Belediye olarak her daim eğitime destek olmaya devam edeceklerini belirterek şunları kaydetti:

“eğitim-öğretim  yılının ilk döneminin bir (1) haftalık ara tatiline geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz girmiş bulunmaktadır.

Sevgili öğrenciler ve değerli öğretmenlerimiz gayretleriniz ve  fedakârlıklarınızdan dolayı sizi bir kez daha  tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ara  tatil geçirmenizi temenni ediyorum.

HER DAİM YANINIZDAYIZ

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin azim ve gayretlerinin devamını temenni ederken, her bir öğrencimizin başarısıyla ilçemizin ve ülkemizin kalkınacağını ve her öğrencimizin ilçemizin ve ülkemizin güvencesi olduğunu altını çizerek belirtmek istiyorum.

Sevgili öğrenciler ve muhterem öğretmenler, gayretleriniz ve fedakârlıklarınızdan dolayı sizi bir kez daha tebrik ediyor, huzur ve mutlulukla dolu bir ara tatil geçirmenizi temenni ediyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.