Eğitim İş Sendikası Hatay 2 Nolu Şube’den İGC’ye tebrik ziyareti: Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlediklerini

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Eğitim İş Sendikası Hatay 2 Nolu Şube’den İGC’ye tebrik ziyareti gerçekleşti. 
Gazeteciler Cemiyetinin başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirten Eğitim İş Sendikası Başkan ve yönetimi, yaptıkları sendikal çalışmalara dikkat çekti.

Eğitim İş’li öğretmenlerin, emeğin toplumsal yaşamdaki önemini kavramış, sorumluluklarının bilincinde olan üyelerden oluştuğuna vurgu yapan Eğitim İş Sendikası Hatay 2 No’lu Şube Başkanı Hüseyin Ateş. Eğitim iş kolunda ulusal ve uluslararası düzeyde birlik, dayanışma ve yardımlaşmanın sağlanması için mücadele eden bir sendika olduklarını, Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlediklerini ifade etti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Eğitim İş’li öğretmenleri konuk etmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek teşekkür etti. Eğitim ağırlıklı sohbetin ardından ziyaretin anısına gazeteciler ve öğretmenler toplu fotoğraf çektirdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.