İGC’ye kutlama ziyaretleri sürüyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Anadolu Basın Birliği’nden İGC’ye Ziyaret
Anadolu Basın Birliği Hatay Şubesi Başkanı Ahmet Cerrah Cerrahoğlu ve üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetimine ziyarette bulundu.

İskenderun Gazeteciler Basın Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Anadolu Basın Birliği Hatay Şubesi Başkanı Ahmet Cerrah Cerrahoğlu, İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.
Gazetecilerin sorun ve sıkıntılarının konuşulduğu ziyarette İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar, Anadolu Basın Birliği Hatay Şubesi Başkanı Ahmet Cerrah Cerrahoğlu ve üyelerine teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından Anadolu Basın Birliği Hatay Şubesi Başkanı Ahmet Cerrah Cerrahoğlu ve üyeleri, İGC yönetimiyle hatıra fotoğrafı çekildi.

SOSYAL HİZMET MERKEZİ’NDEN İGC’YE ZİYARET

İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) Müdürü Yılmaz Balaman, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, SHM’nin birçok alanda insanın ihtiyacını gideren merkezler olduğunu söyledi.
İGC’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, SHM’leri; çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini bir arada sunulmasına yönelik kurulan merkezler olduğunu söyledi.
Başarılı çalışmalarıyla öne çıkan Balaman, “Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan birimleri ile dezavantajlı (Yoksullar, evsizler, yaşlı ve engelliler, göçmenler, şiddet mağduru kadın veya çocuklar, sokakta yaşayan veya çalışan çocuklar, bağımlılar, sorunlu veya parçalanmış aileler vs.) olan birey veya gurupların toplumsal yaşamdan kopmamasını, verdiği eğitimler ile sağlıklı bir toplum için sağlıklı aile ve nesillerin yetişmesini amaçlamaktadır” dedi.
Psikolog Gülşen Saygılı, Psikolog Dilek Kiremitçi ve Sosyal Hizmet Uzmanı Leyla Akar’ın da eşlik ettiği ziyarette; sosyolojik, psikolojik ve ekonomik olarak toplumsal yaşamda güçlük çeken, ihtiyaçlarını asgari düzeyde karşılayamayan her vatandaşın sosyal hizmetten faydalanabileceği belirtildi.
İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) Müdürü Yılmaz Balaman, emniyet ve milli eğitim ile sürekli istişare içinde olduklarını belirterek, okullarda eğitim programı düzenlendiğini aktardı.
Balaman, “Evlilik öncesi eğitim, Aile İçi İletişim, Aile içi Şiddetin engellenmesi eğitimi, Kadına Karşı Şiddetin önlenmesi, Yaşlı ve Engelli Bakımı Eğitimi, Madde Bağımlılığı Eğitimi, Anne Çocuk sağlığı ve Beslenme Eğitimi, Hijyen ve Temizlik, Çocuk Hakları Sözleşmesi ve Çocuk istismarının önlenmesine Yönelik Farkındalık Eğitimi konuları başta olmak üzere eğitimlerimiz oluyor” dedi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar da, Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) Müdürü Yılmaz Balaman ve Psikolog Gülşen Saygılı, Psikolog Dilek Kiremitçi ve Sosyal Hizmet Uzmanı Leyla Akar’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, İGC üyelerinin katılımı ile bir eğitim programının sözünü aldı.

Altın Adamlardan İGC’ye Ziyaret
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetim kuruluna tebrik ziyaretleri devam ediyor. İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetimi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
İskenderun Gazeteciler Basın Merkezi’nde gazetecilerle bir araya gelen İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, gazetecilerle sohbet etti.
Başkan Uğur Fırat, yeni yönetime çiçek takdiminde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.
Nazik ziyaretleri için Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat ve üyelerine teşekkür eden İGC Başkanı Diyap Atar, kuyumcular odasının her türlü sosyal etkinlikte en önde olduğunu söyledi.
Yapılan konuşmalardan sonra İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetimi gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.