Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Cumhuriyet Coşkumuz Hiç Bitmeyecek.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Cumhuriyet Coşkumuz Hiç Bitmeyecek. Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.

Başkan Gül; “Türk milletinin tarih sahnesine çıktığı Asya Hun İmparatorluğundan Türkiye Cumhuriyetine kadar uzanan ve 2000 yılı aşkındır tarih sahnesinde destanlar yazan bir milletin ferdi olmaktan gurur ve onur duymaktayım.

  1. Dünya savaşından mağlubiyetle ayrılan ve tüm olumsuzlukları yaşamasına rağmen yokluklar içinde varoluş mücadelesi veren bir milletin yazdığı destanın adıdır Cumhuriyet.

Bundan tam 98 yıl önce Kurucu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk milleti tarafından yazılan destanla, bu gün şanlı bayrağımızın gölgesinde güvenle yaşamaktayız. Bizler millet olarak şartlar ne olursa olsun bağımsızlık uğruna verdiğimiz mücadelelerle destanlar yazmaya da devam edeceğiz.

Atatürk ilke ve inkılâplarıyla kurulan Cumhuriyetimiz, tam bağımsız olarak halkımızın kendi kendini yönetmesine, çağdaş temellere dayanan laik ve demokratik bir oluşuma dayanmaktadır. Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz diyen Türkiye Cumhuriyetinin liderinin izinden hiçbir zaman ayrılmayacak, Ata’sının birinci vazifesini sonsuza dek koruyacak ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

İşte bu duygu ve düşüncelerle;

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah ve devrim arkadaşlarını, vatanı uğruna Şehit ve Gazi olan tüm kahramanlarımızı minnetle ve saygılıyla anıyor, Aziz Milletimize ve O’nun güzide mensubu olan Tüm hemşerilerime, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.