Emniyet Müdürü İGC’ye Konuk Oldu: Güneş; “Telefonum 24 saat açık”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetimini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. İskenderun Gazeteciler Basın Merkezi’nde gazeteciler bir araya gelen Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, gazetecilerle sohbet etti.

 

“Telefonum 24 saat açık”

İskenderun’a geldiği günden bu yana suç oranında ciddi bir azalma olduğu yönünde gazetecilerin sorularını cevaplayan Emniyet Müdürü Güneş, “Gece gündüz demeden 24 saat, İskenderun halkının can ve mal güvenliği için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Basın mensuplarımızla her zaman birlikteyiz. Amacımız İskenderun’un huzuru ve güveni, bu manada destekleriniz içinde teşekkür ediyorum. Telefonum 24 saat açık” diyerek yeni yönetimin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

 

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar ise, ziyareti için Emniyet Müdürü Güneş’e teşekkür ederek, “Göreve geldiğiniz günden bu yana çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. İskenderun’da suç oranın büyük ölçüde düştüğünü görmekteyiz. Bizlerde bu manada halkımız adına da teşekkür ediyoruz. Gece gündüz demeden her noktada görevdesiniz. Sizlere kolaylıklar diliyorum. Bizlerde her zaman kentimizin huzur ve güveni için koşturan şahsınızda tüm emniyet mensuplarımızın yanındayız” diye konuştu. Yapılan konuşmalardan sonra İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve Gazeteciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.