Vekil Suzan Şahin İGC ziyaretinde konuştu : “Katı Atık Birliği Protokolü feshedilsin”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimine genel kurul sonrası Başkan Diyap Atar ve yöneticiler nezdinde bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Vekil Şahin, bir soru üzerine Katı Atık Birliği’nin 25 yıllığına İskenderun Belediyesi’nin başkan olarak kurulduğu protokolünü hatırlatarak, “Birliğin taşeron firmasından hizmet almakta sıkıntı yaşanan Payas, Belen gibi ilçeler var. Bunu siyasi polemiğe çevirip sorumluluğu Büyükşehir Belediyesi’ne atmakla siyaset olmaz. Ben bir hukukçuyum. Tazminat ödenerek protokolü feshetsinler, gerisini biz halledelim. Ama bunu yapmıyorlar” diyerek topu İskenderun Belediyesi’ne attı.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ayrıca CHP teşkilatlara da seslenerek; “Her an halkın arasında olmak onları dinlemek zorundayız. Çünkü ülke iyi yönetilmiyor. Biz milletvekilleri, partimizin üst düzey yöneticileri olarak her an sahadayız. Ben günde 3 saat uyuyorum. Aynı özveriyi teşkilatlarımızın tüm birimlerinden beklemek durumundayız. Halkın beklentisi de budur.”dedi. Şahin önümüzdeki süreçte CHP MYK toplantısının Hatay’da yapılması planlandığını da sözlerine ekledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.