Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkan ve delegeleri Alanya’da bir araya geldi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Federasyonun Aralık ayı toplantısının İskenderun’da yapılması gündeme alındı… Akdeniz Gazeteciler Federasyonu toplantısı Noxınn Delux Otel’de gerçekleşti.
Toplantının ilk gününde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi ile tanışma buluşması yeraldı. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ile delegeler Yaşar Diken, Mehmet Ergündüz ve Sabahattin Uygun mesleki sorunları dile getirme fırsatı buldular.

Alanya AKM salonunda Kurucu ve Onursal Başkan Mevlüt Yeni için federasyon nezdinde onurlandırılması, plaket ve ödül ve belge ile imza töreni gerçekleşti.
Akdeniz Bölgesi’nin dinamikleri, gazeteciler cemiyeti temsilcilerinin bir araya geldiği buluşmada kaynaşma ve dayanışma ortamı sağlandı.
Federasyonun Aralık ayı toplantısının İskenderun’da yapılması gündeme alındı.

İGC Alanya’da AGF’nin KONUĞU OLDU
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’nun konuğu oldu. Yaşar Diken, Mehmet Ergündüz ve Sabahattin Uygun ile birlikte Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Başkanı Gaye Coşkun’a nezaket ziyareti gerçekleştiren İGC Başkanı Diyap Atar, “Bize ev sahipliği yapan Gaye ve Mevlüt başkanım başta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Meslektaşlarımızın Akdeniz’de bu işe emek verenler için birleştirici çabalarını yürekten kutluyorum” dedi.
(AGF) Başkanı Gaye Coşkun da İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bir süre önce ilinize gerçekleştiridiğim ziyareti yakın zamanda tekrarlamayı diliyorum” dedi.

ATAR’a KİTAP ARMAĞANI
AGF’ye geçmişte büyük hizmetleri bulunan ve kurucular arasında yer alan Mevlüt Yeni de Başkan Atar’a kitap hediye etti. Ayrıca ünlü gazeteci Yalçın Bayer İGC Başkanı Diyap Atar ile samimi dostluk kurdu.
Başkan Atar ve delegeler toplantı sonrası haftasonu İskenderun’a döndüler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.