BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, muhtarların yerel yönetimler ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”19 Ekim Muhtarlar Günü” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Muhtarlar ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi:

“Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan muhtarlık idaresi, çok önemli bir görevi ifa etmektedir. Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi olmaktadır.

İskenderun Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak, hareket ediyoruz. Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da mahallelerde yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Yine aynı şekilde İskenderun Belediyesi olarak, muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye olarak bu kenti birlik ve beraberlik içinde yönetmeye devam edecek; halkımıza daha güzel ve kalıcı hizmetler sunacağız.

Bu vesile ile kenti ve insanı için durmadan çalışan ve her zaman daha iyisini hedefleyen; demokrasinin seçilmiş neferi  tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum”

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.