Ayten Gürün “iki doz aşının ardından yakalandığı COVİD’i yenemedi!”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gazeteci Tamer Oğuz, kayınvalidesini COVİD 19’dan kaybetti… 

İskenderun’da gazetecilik yapan Tamer Oğuz, kayınvalidesi Gürün’ü covid 19’dan kaybetti. Kayınvalidesinin vefatı ile ilgili 2 Ekim 2021 tarihli paylaşımında “TEMASLIYIZ 5 GÜN EVİMİZDEYİZ! Sevgili Dostlar; son 10 gündür bizde misafir olan Kayınvalidem Ayten Gürün 2 adet Çin aşılı olmasına rağmen dün şüphe ile kaldırdığımız Hastanede yapılan PCR testi Pozitif çıkmıştır ”ifadelerini kullanırken; aynı paylaşımın devamında kendilerinin de temaslı olduğunu “Biz ise 2 adet Biyontek aşılı olmamıza rağmen Hekimlerimizin tavsiyesi üzerine temaslı Yakın olarak 5 gün evimizde kendimizi karantina altına alacağız. Bu sebepten 5 gün aranızda olamayacağımı bildirir, aşı olmayanlar lütfen aşılarını yaptırsın derim.” Şeklinde ifade kullandı.

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren merhume Ayten Gürün, Çankaya Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Tamer Oğuz, sosyal medya hesabı üzerinden de yayınladığı mesaj ile taziyeye gelenlere, cenaze törenine katılanlara ve sosyal medya üzerinde başsağlığı mesajı yayınlayan herkese teşekkür etti.

Bizde Ekogündem Gazetesi ailesi olarak merhum Ayten Gürün hanımefendiye Allahtan rahmet kederli ailesine, sevenlerine ve arkadaşımıza sabır ve sağlık diliyoruz. 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.