ANTAKYA-DEFNE OTOBÜS HATLARINDA GÜNCELLEME

Published on:  /   Yorum yapılmamış

HBB VATANDAŞLARDAN GELEN TALEPLERE KULAK VERİYOR

100 NUMARALI HATLARDA DEĞİŞİKLİK 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların toplu taşımada herhangi bir sıkıntı yaşamaması ve nitelikli hizmet alması için yaptığı çalışmaları sürdürüyor.

Bu konuda vatandaşlardan, mahalle muhtarlarından ve şoför esnafından gelen talep ve önerilere de kulak veren HBB Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri, bazı toplu taşıma güzergâhlarında güncelleme yaptı. 

HBB yetkilileri, Antakya-Defne merkez ilçelerinde hizmet veren 100 No.lu güzergâhlarda gerekli değişiklikleri ve yenilikleri hayata geçirdi.

Yapılan güncelleme ile birlikte aktarma güzergâhları iptal edilerek vatandaşların şehir merkezine direkt olarak ulaşımı sağlandı. Ulaşım hizmetlerinde aksaklık görülen mahallelerde, mahalle içlerinde güzergâhların revize işlemleri yapıldı.

Ayrıca Yeni Mobilyacılar Sitesi’ne güzergâh oluşturuldu. Bununla birlikte 134 No.lu toplu taşıma hattı açılarak Bağrıyanık ve Aydınlıkevler mahallelerindeki ulaşım problemleri giderilmiş oldu.

100 numaralı hatlarda yapılan güncellemeler 18 Ekim Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.