Öğretmen Nedim Gezgin son yolculuğuna uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Öğretmen Nedim Gezgin son yolculuğuna uğurlandı

 

Adana Balcalı Hastanesi Yoğun Bakım ünitesinde verdiği yaşam mücadelesine yenik düşen Öğretmen Nedim Gezgin’in vefatı sevenlerini derinden yaraladı.

 

Yaklaşık iki ay önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Fuat Gezgin’in kardeşi, Nursel Aktaş Gezgin’in eşi öğretmen Nedim Gezgin, Karaağaç Asri Mezarlığına son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

İskenderun’un un Sevilen Öğretmenlerinden 60 yaşındaki Nedim Gezgin, Eğitim camiasında ve çevresinde sevilen ve sayılan, sosyal destek projelerine destek vermesiyle tanınıyordu. Bilgi ve donanımıyla, hayırseverliğiyle tanınan merhum Nedim Gezgin’ın biri doktor diğeri hemşire iki çocuk babasıydı.

Cenazesi Adana’dan İskenderun Devlet Hastanesinin Morguna oradan da saat 15.00 de Pınarbaşı mahallesindeki evinin önünden dualar, ağıtlarla ve alkışlarla alınıp, Karaağaç asri mezarlığında ikindi namazına müteakip kılınan namaz ile son yolculuğuna uğurlandı.

 

Pınar Başı Mahallesi Muhtarı ağabeyi Fuat Gezgin’in Kardeşinin Mezarı başında kıssa bir konuşma yaptı.

 

Fuat Gezgin, cenaze törenine katılanlara teşekkür etti. Cenaze törenine öğrencileri, velileri, Mahalle Muhtarları, Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Eski Arsuz Belediye başkanı Nazım Culha, CHP. Hatay Milletvekili Serkan Topal, İskenderun CHP ve HDP. İHD. Adana Balcalı, Gelişim ve Palmiye Hastanesinin Doktorları. STK,Oda Temsilcileri, Basın Emekçileri katıldı.

 

Bizler de Ekogündem Gazetesi ailesi olarak Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Fuat Gezgin’e, Nedim öğretmenin eşi Nursel Gezin ve Gezgin ile  Aktaş Ailelerine, sevenlerine ve Milli Eğitim Camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.