“Vatan bize şehit ve gazilerimizin emanetidir”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Başkan Tosyalı Gaziler Derneğini Ziyaret Etti… İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Şehit ve Gazi Ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Şube Başkanı Neşet Turhan ve Gaziler ile bir araya geldi.

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı,”Cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Vatanın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız gurur kaynağımızdır” dedi.

Her daim yanınızdayız

Başkan Fatih Tosyalı, Belediye olarak Gazilerimizin her zaman yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize aileleri ile birlikte huzur ve mutluluklar diliyorum. Her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.