“Deva Partisi Antakya’da 95 Mahallede çalışıyor”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Deva Partisi Antakya İlçe Başkanlığı,  95 mahallede teşkilatlanma sürecini tamamlamak üzere sahada var gücüyle çalışıyor.

 

Deva Partisi Antakya İlçe Başkanlığı, Antakya’da  teşkilatlanması tamamlanan mahalleleri ziyaret ederek mahalle sakinlerine bilgilendirme çalışmalarına başladı. Hacıömer Alpagot, Havuzlar, Tanışma ve Bohşin mahallelerindeki ilk toplantıları, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Mahalle sakinleri, yapılan toplantılara yoğun ilgi gösteriyor.

Daha Adil Bir Türkiye Mümkün

 

Mahalle toplantılarında ‘Eşitlikçi Kentler Projesi’, ‘Tarım Eylem Planı’, ‘Afet Eylem Planı’

‘Eğitim Eylem Planı’, ‘Sosyal Destek ve Sosyal Yardımlar Projesi’nden genişçe bahseden Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, 4 Ekim tarihinde açıklanacak olan ‘Genişletilmiş Parlamenterler Sistemi Eylem Planı’nın da açıklanacağını söyleyerek “daha birçok eylem planları ve projelerimiz var. Bu ne demek? DEVA iktidara hazırlanıyor” dedi.

 

Yepyeni bir siyaset üslubu ile her kesimden insanı bir araya getirerek, dürüst ve işinin ehli insanları aynı çatı altında toplamayı hedefleyen DEVA Partisi’nin Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, mahalle toplantılarına katılımın yüksek olduğunu ifade ederek “Türkiye’nin şu anki ihtiyacı bu birlik. Biz Türkiye’ye DEVA olacağız ve bunun için de çok çalışıyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.