Whatsapp Facebook ve Instagram çökünce Twitter da gündem oldu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Whatsapp, Facebook ve Instagram’a 4 Ekim saat 18.30’dan dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan 3 büyük sosyal medya uygulamasında yaşanan bağlanamama sorunu Twitter da gündem oldu. Üç büyük paylaşım sitesinde yaşanan sorun ile ilgili Twitter üzerinden yüz binlerce tweet atarak çeşitli yorumlarda bulundular.

 

Dünya çapında Sosyal medyaya giriş yapılamamış yüzünden konuya ilişkin Whatsapp, Instagram ve Facebook tarafından açıklama sosyal medya kullanıcılarına açıklama yapıldı.

Erişim sorununa ilişkin Whatsapp; ”Konuyla ilgili WhatsApp’tan yapılan açıklamada, “Bazı kişilerin şu anda WhatsApp ile ilgili sorunlar yaşadığının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede buraya bir güncelleme göndereceğiz. Sabrınız için teşekkürler” derken

Instagram, ”Instagram ve arkadaşları şu anda biraz zor zamanlar geçiriyor, Bunları kullanırken sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bizimle kalın, biz buradayız!” dedi, facebook ise yaptığı bilgilendirmede; “Yaşanan sorunun farkındayız, en kısa sürede her şeyi normale döndürmek için çalışıyoruz.” İfdelerini kullandı.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ise, yaşanan erişim sorunun global kaynaklı olduğunu ülkemizdeki kullanıcıların da kısmen etkilendiğini ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.