Cami ve ASM projelerine imzalar atıldı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanında yapılması planlanan Cami’nin ve İskenderun ilçesi Kurtuluş mahallesinde yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezi’nin (ASM) yapım protokollerini imzaladı.

29 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 16.00’da ValiliğiAbdurrahman Melek Toplantı Salonunda Vali Doğan başkanlığında, hayırsever iş insanı Malik Akyürek tarafından Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanında yaptırılacak olan Cami’nin ve hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu tarafından İskenderun ilçemiz Kurtuluş mahallesinde yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı için imza töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleşen imza töreninde bu tür hayırların sadaka-i cariye olduğunu vurgulayan Vali Doğan, “Yapmış olduğunuz hayır için sizlere teşekkür ediyorum, Allah hayrınızı kabul etsin.” dedi.

Protokol imza töreninde Vali Doğan’ın yanı sıra hayırsever iş insanları Malik Akyürek, Yaşar Niziplioğlu, Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.