Türkiye Bisiklet Şampiyonası İskenderun’da Yapılacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi olarak Türkiye Bisiklet Şampiyonasına ev sahipliği yapacaklarını belirtti.

Bu yıl İskenderun Belediyesi’nin ev sahipliğinde 03 Ekim 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Türkiye Bisiklet Yol Yarışı Şampiyonasının açılış programı ve takvimi açıklandı.

Bisiklet kriteryum yarışına davet!

Yarışma tüm bölge halkını davet eden Başkan Fatih Tosyalı, ”Belediyemiz, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Kaymakamlığımız, Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile işbirliği içerisinde düzenleyeceğimiz şampiyonaya Türkiye’nin birçok ilinden sporcu katılacak. İskenderun Belediyesi olarak sporun her türlüsüne destek vermeye devam edeceğiz ” dedi.

Yarışma programı ise şöyle:

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığı’ nın 2021 yılı faaliyet programında yer alan “Türkiye Şampiyonası Sezon Kapanış Yol Bisikleti Yarışı “3 Ekim 2021 Pazar günü 08.00 – 20.00 saatleri arasında İskenderun Sahil Bulvarındaki Yelken Kulübü ile Nihal Atakaş Camii arasında icra edilecektir.

Bisiklet Kriteryum Yarışı Programı:

Yol Yarışı Start: 09.00

Yıldız B Kriteryum Start: 09.00

Yıldız A Kriteryum Start: 10.00

Genç Erkek Start: 11.00

Büyük Erkek Start:12.00

Ödül Töreni ***

Yıldız Bayan Start: 14.00

Gençler Bayan Start: 15.00

Büyük Bayan Start: 16.00 -Ödül Töreni

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.