İGC’den Arsuz Kaymakamı ve Emniyet Müdürü’ne ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler cemiyeti Yönetim kurulu üyeleri Göreve yeni atatan Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar ve Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’ü ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkallah Terbiyeli, yönetim kurulu üyeleri Cuma Keseroğlu, Sabahattin Uygun, Murat Tat ve Mustafa Atav göreve başlayan Kaymakam Gökpınar’a yeni görevinde başarılar dilediler. Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, İskenderun Gazeteciler cemiyetine yaptıkları ziyaretin dolayı teşekkür etti.

İGC yönetimi daha önce İskenderun İlçe Emniyet Müdür yardımcısı olarak görev yapan Arsuz’a İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Hasan Gün’e gerçekleştirdikleri hayırlı olsun ziyaretinde de bulundu.
Gazeteciler cemiyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Emniyet Müdürü Hasan Gün, bölgemizde çalışmalarımızı halkımın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden yapacağız dedi.
Yeni görevinde başarılı olacağına inandıklarını belirten Yönetim kurulu üyeleri, Arsuz Bölgemizin turizm kenti bu konuda Sizlerinde İskenderun’dan tecrübesi var bu nedenle sizlere olan inancımız tamdır açıklamasını yaptılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.