Müzisyen Jehan Barbur’un anne acısı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sevilen sanatçı Jehan Barbur’un uzun süredir hasta olan annesi Müryel Barbur vefat etti. Müzisyen Jehan Barbur, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Müryel Makzume Barbur, 25 Eylül Cumartesi günü saat 11.00´de İskenderun Latin Katolik Kilisesinde gerçekleştirilecek ayin ve cenaze törenine koronavirüs (Covıd-19) pandemi nedeniyle sadece ailesi katılacak. Taziyeler annesinin cafesi; Flör Cafe´de kabul edilecek

Sanatçı Jehan Barbur, paylaşımında; “Canımın parçası annem Hoşçakal… Uzun süredir verdiğimiz mücadele ruhunun bugün huzura kavuşmasıyla son buldu. Başka türlü bir uğurlama tercih ederdik. Fakat Pandemi sebebiyle kilise ayini ve cenaze törenimiz sadece aile arasında olacaktır. Taziyelerinizi 25 eylül saat 14:30-20:30 arası açık havada bir araya gelebilme imkanı sunduğundan, sevgili annemin İskenderun’daki cafesi Flör Cafe’de kabul edebileceğiz. Covid-19 sebebiyle aile evimiz taziyeye açık olamayacaktır. Son üç yıldır yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Bu acıdan uzak olmanız dileğimle.” İfadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından annesiyle olan bir fotoğrafını paylaşan Barbur, cenaze bilgilerini de paylaştı.

“PANDEMİ NEDENİYLE EVİMİZ TAZİYEYE AÇIK OLMAYACAK”

Jehan Babur, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Canımın parçası annem Hoşça kal… Uzun süredir verdiğimiz mücadele ruhunun bugün huzura kavuşmasıyla son buldu. Başka türlü bir uğurlama tercih ederdik. Fakat pandemi sebebiyle kilise ayini ve cenaze törenimiz sadece aile arasında olacaktır. Taziyelerinizi 25 Eylül saat 14: 30-20: 30 arası açık havada bir araya gelebilme imkanı sunduğundan, sevgili annemin İskenderun’daki kafesi Flör Cafe’de kabul edebileceğiz. Covid-19 sebebiyle aile evimiz taziyeye açık olamayacaktır. Son üç yıldır yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Bu acıdan uzak olmanız dileğimle.”

Ekogündem Ailesi olarak İskenderun’un yetiştirdiği sevilen sanatçı  Jehan Barbur‘un annesi Müryel Barbur’a Allahtan rahmet ve ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

JEHAN BARBUR KİMDİR?

Jehan Barbur 12 Nisan 1980’de Lübnan/ Beyrut’ta doğdu. Hıristiyan Arap asıllı Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. Ailesi iç savaş sebebiyle Jehan Barbur henüz 2 yaşındayken Lübnan’dan İskenderun’a göç etti. Beyrut’ta doğduktan sonra tüm çocukluğu İskenderun’da geçti. İlk ve orta eğitimini İskenderun’da tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için 1998 yılında Ankara’ya gitti. Üniversiteden mezun olduktan sonra profesyonel müzik hayatına adım atmak için İstanbul’a yerleşti. Barbur, kısa sürede caz ve pop müziğin en başarılı temsilcilerinden biri oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.