TÖB-SEN, Ruhi Su’yu vefatının 36’ıncı yılında anacak!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

TÖB-SEN, Ruhi Su’yu vefatının 36’ıncı yılında anacak!

Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası (TÖB-SEN)  kültür-sanat alanında ses getirecek bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor.

20 Eylül 1985’te aramızdan ayrılan Türk müziğinin en önemli isimlerinden birisi olan Ruhi Su, ölümünün 36’ıncı yılında Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası’nda gerçekleştirilecek olan etkinlikle anılacak.

TÖB-SEN, müzisyen eğitimci Hasan Koluaçık, edebiyatçı eğitimci Sefer Azazi ile Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği Hatay Şube Başkanı eğitimci-şair Musa Göçer’in katılımıyla gerçekleştireceği etkinliğin halka açık olduğunu duyurdu.

Sendika tarafından yapılan açıklamada, “Yaşamı boyunca birçok farklılık yaratan, yaşadığı döneme sadece tanık olmakla yetinmeyip halkın acılarını ve sancılarını eserlerine yansıtan halkın sanatçısı ve halk müziğinin büyük arşivcisi Ruhi Su’yu anıyoruz. 20 Eylül Pazartesi günü sendika binamızda yapacağımız ve saat 19:30’da başlayacak anma etkinliğimiz halkımıza açık ve ücretsiz olacaktır.” ifadelerine yer verildi

.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.