“Liman Güvenliği Toplantısı”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında “Liman Güvenliği Toplantısı” gerçekleştirildi.

16 Eylül 2021 Perşembe günü saat: 10.00’da [İMEAK] Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ev sahipliğinde icra edilen toplantıda; Hudutlar, gemiler ve liman tesislerinde uygulanmakta olan genel güvenlik tedbirleri gözden geçirilerek, katılımcıların fikir ve önerilerine de yer verilmek suretiyle genel bir istişare de bulunuldu.

Söz konusu toplantıya; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Vekili J. Teğmen Göknur Toker, İlçe Emniyet Müdürlüğü Liman Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yusuf Akgül, İskenderun Liman Başkanı Hüseyin Demir, İskenderun Gümrük Müdürü Melahat Özdemir, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener, Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. Yusuf Coşkun, liman İşletmeleri ve gemi acentalarının yetkilileri ile teknik ve idari görevliler katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.