MUHTAR YETER: “SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLÜYOR MİNNETTARIZ”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), il genelinde içme suyu temini ve iletimini daha da iyileştirmek için hazırladığı projeleri bir bir hayata geçiriyor.

 

Yayladağı ilçesine bağlı Kışlak Mahallesi’nin içme suyu ihtiyacını daha güçlü, sağlıklı ve sistemli şekilde karşılamak adına iyileştirme çalışmalarına başlayan HATSU Genel Müdürlüğü, çalışma kapsamında 200 tonluk depo ve 6.5 km yeni içme suyu şebeke imalatı yapımının sürdüğünü belirtti.

 

Hayata geçirilen sayesinde Kışlak Mahallesi sakinlerinin yaşadığı yetersiz içme suyu sorununun tarihe karışacağına vurgu yapan HATSU, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte depodan meskenlere kayıpsız su iletiminin sağlanacağını kaydetti.

 

Mahalle sakinleri adına görüşlerini HATSU mikrofonuna dile getiren Kışlak Mahalle Muhtarı İsmail Yeter, Kızılgöl bölgesindeki meskenlerin yıllardır su sıkıntısı çektiğini ve HATSU’nun yaptığı çalışma sayesinde sıkıntıların çözüleceğini, su ihtiyacının karşılanacağını ifade etti.

 

Muhtar Yeter, yapılan çalışmalardan ve yaşanan sıkıntılara çözüm üretildiğinden ötürü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HATSU ekiplerine teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.