Kaymakam Sarı köy çocuklarıyla sergi açılışını yapmıştı… Şimdi İzmir Kemalpaşa Kaymakamı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mülki Amirler ve İdareciler kararnamesiyle İzmir Kemalpaşa Kaymakamlığına atanan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’nde gazetecilerle vedalaştı. Gazetecilerle teşviki mesaisi olduğu dile getiren Kaymakam Sarı, her gazeteciyle ayarı ayrı anıları olduğunu ifade etti.

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli, yönetim kurulu ve basın mensuplarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kaymakam Sarı basın mensuplarından helallik istedi.

 

Basının desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Kaymakam Sarı, basının desteğini gördüğünü ve ilkeli bir anlayışla karşılandığını belirterek teşekkür etti.

 

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli, Kaymakam Sarı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek basın olarak birlikte çalışmaktan büyük keyif aldıklarını kaydederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Arsuz sınırları içerisinde bulunan Nergizlik Köyü’nde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  törenlerine katılmış ve çocukların çektiği fotoğraf sergini köy çocukları ile birlikte açmıştı.

Şenliğe Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Nergizlik Ortaokulu Müdürü Memduh Gökbaş ve İSKFAD Başkanı Ayhan Karan, İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Külübü (İDOK), İskenderun Doğa Yürüyüşçüleri ve Fotoğraf Kulübü (İSDOY), İskenderun Rota ve Dağcılık Sporları ve Turkuaz Doğa Yürüyüşçüleri ve  Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İskenderun Şube yönetim kurulu üyeleri, öğretmen, veli ve öğrenciler katılmıştı.  Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın9 katılımıyla çocuklar büyük sevinçle karşılamıştı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.