Gazeteci Hilmi Diken son yolculuğuna uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Analiz Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanlarından ve İGC Genel Sekreteri Hilmi Diken, bu gün son yolculuğuna uğurlandı.

İskenderun basın camiasının sevilen siması başarılı gazeteci merhum Hilmi Diken İskenderun gazeteciler Cemiyeti’nin önünde düzenlenen törenle alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti başkanı rızkullah terbiyeli ve İskenderun basın camiasının hazır bulunduğu uğurlamada gazeteciler Hilmi dikenin naaşının üzerine kırmızı Karanfiller bırakarak alkışlarla son yolculuğuna uğurladı.

Merhum Hilmi Diken, bugün kılınan öğle namazının ardından İskenderun Kaptan Paşa Camisi’nde kılınan cenaze namazı sonrasında ebediyete uğurlandı.

Diken’in cenaze törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Milletvekili Abdulkadir Özel,  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Çelik İş Başkanı Mehmet Güngör, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkullah Terbiyeli, Cemiyet yönetim kurulu ve üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sevenleri katıldı.

Biz de Ekogündem Gazetesi Ailesi olarak meslek büyüğümüz Hilmi Diken’e Allahtan rahmet kederli ailesine, basın camiasına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.