İskenderun 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Kekeç ile yeniden güven tazeledi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi yaptığı olağan kongre ile Başkan Kekeç bir kez daha güven tazeledi. Başkan Şaban Kekeç, konuşmasında tüm kooperatif ortaklarına genel kurula gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yönetim kurulu ve çalışanlar, kooperatif ortaklarının oylarıyla yeniden göreve seçilen Başkan Şaban Kekeç yönetimindeki 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinde şu isimler yeni dönemde görev aldı:

Yönetim Kurulu:

Şaban Kekeç, Mehmet Ordulu, Ahmet Hamdi Çelik, Mehmet Uğurlu, Nurettin Tabaş
Yönetim Kurulu Yedek üyelikleri: Tuncay Kekeç, Faruk Berk, İbrahim Bozkurt, Murat Oflaz, Elif Erşen’den oluştu.

Yaşanan süreç ile ilgili olarak zor günler geçiren ekonomik faaliyetlere verdiği kredilerle destek olan İskenderun 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kekeç, kooperatif bünyesinde yaptığı çalışmalar kooperatif üyeleri tarafından da onay görüyor.

Bölge Birliği Asil Delegeliklerde ise Başkan Şaban Kekeç, Mehmet Ordulu, Nurettin Tabaş, Mehmet Uğurlu,
Bölge Birliği Yedek Delegeleri: Ahmet Hamdi Çelik, Tuncay Kekeç, Ahmet Kıyılı, Fatih Sarsılmaz,
Denetim Kurulu üyeliklerinde ise; Ahmet Kıyılı, Fatih Sarsılmaz, Denetim Kurulu Yedek üyeliklerinde ise Ömer Dönmez, Ayben Kurtoğlu görev aldı.

Genel kurulda konuşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye hizmetlerini anlattı. Başkan Tosyalı, İskenderun’un mahallelerde yapılan hizmetler ve önümüzdeki süreçte ihalesi yapılacak hizmetleri  anlattı.

 

Faaliyet, denetim ve hesap tablosu kooperatif ortaklarının oy birliğiyle karara bağlandı.
Birlik Başkanı İsmail Toklucu’nun divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Filiz Kaynak tarafından okunan raporlar genel kurul tarafından ibraz edildi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.