İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Sakarya -Yüzme Havuzu İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sporun destekçisi ve sporcunun dostu olan İskenderun Belediyesinin, sportif alandaki yatırımlarından biri olan Sakarya -Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaat çalışmaları devam ediyor.

İskenderun , pek çok alanda olduğu gibi sportif alanda da büyük bir potansiyeli bünyesinde barındırıyor.

İskenderun’da sporculara ve spor kulüplerine her zaman destek olan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,ilçemizi bölgesel, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil edecek yeni sporcuların yetişmesi için sportif yatırımlara büyük önem veriyor.

Başkan Tosyalı yaptığı açıklamada, “Sakarya Mahallemizde inşa etmekte olduğumuz bu tesis, uzun yıllar boyunca halkımıza hizmet verecek. Kıymetli hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.Bu tesislerden bir çok başarılı sporcu çıkacağına inanıyoruz.Yüzme havuzu projemizin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.