Felah Ailesinin mutlu günü sevdiklerini buluşturdu! Dr. Ender Emin ve Aslı evliler kervanına katıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Şehrimizin sevilen ve başarılı Mali Müşavirlerinden L.Hayat ve Eczacı Kemal Felah çiftinin oğlu Dr. Ender Emin Felah Mali Müşavir adayı olan Aslı Balcı ile bir ömür boyu sürecek mutluluğa ilk adımı attılar.
Dillere destan olan düğün İsa Taş Plazada gerçekleşirken düğün merasimine, Eski Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, Palmiye Hastanesinden Op.Dr.Yılmaz Şahutoğlu, İş insanları gelin ve damadın yakınlarının katılımı ile gerçekleşti.
Şehrimizin sevilen ve başarılı Mali Müşavirlerinden L.Hayat Felah’ı bu mutlu gününde meslektaşları da yalnız bırakmadılar.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Onursal Başkanı Alaaddin Özbülbül ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yeminli Mali Müşavir Zafer Kutlu genç çiftlerle bu mutlu günde birlikte oldular.
Gece boyunca müzik, dans gösterileri, Urfa Sıra geceleri çiğ köfte ziyafeti ve yemekli olarak kusursuz gerçekleşen düğün gecesinde genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Şehrimizin sevilen ve başarılı Mali Müşavirlerinden L.Hayat ve Kemal Felah çifti ise, böylesi anlamlı ve mutlu günlerinden kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederken, tarifi mümkün olmayan bu mutluluğu tüm anne ve babaların yaşaması temennisinde bulundular.
Gece Yaş pasta kesimi ve havai fişek gösterileri ile son buldu. Bizlerde Ekogündem Gazetesi ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.