Habib-i Neccar Dağı’ndaki yangın kontrol altında Hassa’da tehlike devam ediyor…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Dün öğle saatlerinde Antakya’da başlayan orman yangının söndürülmesinin ardından yeniden faklı noktalarda başlayan orman yangını kontrol altına alınırken Hassa’daki yangının devam ettiği bildirildi.

Habib-i Neccar Dağı’nda gündüz çıkan ve gün içerisinde yapılan müdahale ile kontrol altına alınan yangından bir süre sonra bu kez farklı bölgede çıkan yangında alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş alana yayıldı. Hatay Habib Neccar Dağ’ında çıkan Orman yangınında sabotaj iddiaları üzerinde duruluyor.

Orman Bölge Müdürlüğü’ne ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri müdahalesi ile kontrol altına alınmaya çalışılan yangının yerleşim birimlerine de sıçrama tehlikesi yaşandı.

Öte yandan Antakya ve Hassa’daki yangınlar, 9 Ekim 2020’de Hatay’ın İskenderun, Arsuz  ve Belen ilçelerinde çıkan ve günlerce süren yangınları da akıllara getirdi

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.