Arsuz’un tanıtıma onur plaketi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Kültür ve Turizm Derneği, Arsuz’un tanıtımına katkı sunanları plaketle onurlandırdı.

Arsuz Lion King otelde düzenlenen kahvaltı töreninde konuşan Arsuz Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Arslan, “2. Başkan Metehan Sakallı, “İlkleri yaptık, Kadın ve gençlik kolları, spor ve sanat, turizm ve kültür komisyonları eğitim ve turizm komisyonlarının da katkılarıyla Arsuz’un tanıtımına katkı sunanlara teşekkür ediyoruz” dediler.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Dünya Azeri Türkleri Genel başkanı Başar Kömür, Atakaş Hatayspor Kulüp başkanı Nihat Tazeaslan, HBB Başkan Yardımcısı Adnan Özkaya, Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel sekreteri Onur Yıldız’ı temsilen Buğra Aslan’a Asuz’un tanımına sunanlara plaket sunuldu.

Kahvaltı programında Nadir Uruç, kahvaltıya katılan davetlilerin huzurunda Gülcan Uruç’a evlilik teklifinde bulundu.

Arsuz Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Arslan, 2. Başkan Metehan Sakallı, ve yönetim kurulu üyeleri ve gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltı sonrasında günün anısına toplu fotoğraflar çekildi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.