DİLARA VE GÖKHAN ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA “EVET” DEDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz İş İnsanları Derneği Başkan yardımcısı ve başarılı iş insanı Gökhan Tutar ile Dilara Diken,  muhteşem bir düğün ile ömür boyu mutluluğa yelken açtılar.

Besime Mare’de düzenlenen düğün törenine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, iş dünyası ve çok sayıda saygın davetli katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi.
Genç çiftlerin nikahını Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven kıydı. Nikah şahitliklerini ise Eda Ekici ve Dr. Yılmaz Şahutoğlu yaptılar. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift bir ömür boyu mutluluğa evet dediler.

Gelin ve damadın ardından şahitlerin de onaylamasıyla birlikte Başkan Güven mutlu çifti karı-koca ilan ederek ömür boyu mutluluklar diledi.
Genç çiftlerin düğün törenine katılan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ise, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek tebrik etti.

Nikah töreninin ardından mutlu çiftle birlikte objektiflere poz veren aile fertleri ve nikah şahitleri, Dilara&Gökhan çiftine ömür boyu mutluluklar dilediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.