Dr. Bilgehan Bilge’nin “Sıvıya şüpheyle yaklaşan” yapısı dolayısıyla İstanbul Tabip Odası soruşturma açmıştı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

İstanbul Tabip Odası tarafından hekim hakkında soruşturma başlattığını açıkladı. Oda, soruşturma sonuçlandığında kamuoyuyla paylaşılacaktır.” şeklinde açıklama yaptı.

 

“İnaktive edimiş virüs aşılarlı sizi korur veye koruyamaz o ayrı bir konu Ama mRNA aşılarlı sizi kesinlikle korumaz. Korumadıkları gibi yan etkilerini ömür boyu çekersiniz.”

 

“Göğüs hastalıkları uzmanları, Kardiyoloji uzmanları, İç Hastalıkları uzmanları ve Onkoloji uzmanlarımızı onurlandıralım. Özellikle onlara önümüzdeki yıllarda bu milletin daha da çok ihtiyacı olacak.”

 

Bu sözler Pandemi sürecinde yapılan aşılarin güvenirliğini sorgulayan Dr. Bilgehan Bilge‘ye ait.

 

Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi ilan etmesi ile birlikte tüm dünyada koronavirüs salgını ile mücadele başladı. Milyonlarca insanın yaşamına mal olan covid-19 ile mücadele kapsamında geliştirildiği söylenen aşılar tüm dünyada ümitle karşılanırken toplumun bazı kesimleri şüpheye sürükledi.  Sağlık personeli ve sivil halktan da eleştirel bakış açılarına ilişkin düşünceler toplumda yankı buluyor.

Salgına karşı mücadelede önerileri ile dikkat çeken  Op. Dr. Bilgehan Bilge,  aşıya şüphe ile bakan bilim adamlarının, tıp doktorlarının ve toplumun önde gelen isimlerin paylaşımlarını yapıyor.

Aşıyla ilgili görüşlerini kendisine ait twetter hesabından paylaşan Yar. Doç. Dr. Bilgehan Bilge İstanbul Üsküdar’da aşıya endişe ile yaklaşanların da katılımı ile bir miting yaptı. Sosyal medyada da oldukça dikkat çeken bu mitingin ardından Yar. Doç. Dr. Bilgehan Bilge hakkında İstanbul Tabip Odası Tabip Odası soruşturma açıldığı resmi web sayfasından duyurdu.

İstanbul Tabip Odası Tabip Odası’nın bu tavrını Dr. Bilgehan Bilge, “nihayet mRNA tartışmaya açıldı” diyerek “birileri sesimizi duydu” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Hem sosyal medya hesabından hem de mitingde yaptığı konuşmada “Vallahi de billahi de tallahi de bir sene sonra bu kararlarından vazgeçecekler ve aşı olanlardan özür dileyecekler. Bu bir slogan ya da şaka değil; yargılanacaklar. Aşıyı vuran zavallı sağlık memuru hemşireler değil, hekimler yarılanacak” diyerek sağlık çalışanlarına atıfta bulunmasıyla da dikkat çekti.

Sağlık Bakanlığının çalışmalarıyla yaş aşamalarına göre aşı sırası gelenlerin çoğu aşılarını olurken şüphe ile bakanların aşıdan uzak durduğu gerçeği tartışılmaya dursun Dr. Bilgehan Bilge’nin ‘çocukların ve gençlerin aşı olmaması gerektiğini savunarak “Göğüs hastalıkları uzmanları, Kardiyoloji uzmanları, İç Hastalıkları uzmanları ve Onkoloji uzmanlarımızı onurlandıralım. Özellikle onlara önümüzdeki yıllarda bu milletin daha da çok ihtiyacı olacak.” sözleri de insanları kaygılandırıyor.

Yar. Doç. Dr. Bilgehan Bilge, sosyal medya hesaplarından yaptığı bazı paylaşımlar şöyle:

Sizlere yalvarmadık mı? Bize sövüp saydınız. Şimdi haydi buyurun cenaze namazına. Korkmayın onun da çaresini gerçek bilim insanları bulacak. Bu arada bol bol su tüketin, taze narenciye suyu için. Hareketsiz kalmayın. Temiz havada dolaşın. Çözüm bulunana kadar çocuk planlamayın.

 

“mRNA aşılarının tek bir faydası oldu”

mRNA aşılarının tek bir faydası oldu. Vicdanlı ve insanlık sever bilim insanlarını bir araya getirdi. Şimdi var güçleri için çalışıyorlar “bu toksinden kurtulmanız için.”

 

Her hangi bir ilaç ve aşının yan etkileri “Erken dönem, orta dönem ve geç dönem” olarak sınıflandırılır. Neye göre? Faz-III deney sonuçlarına göre. O yüzden deneyler en az 5 yıl sürer. mRNA teknolojisinin yan etkileri en az 25 yıl takip edilmelidir. Çünkü o “bambaşkadır!..”

 

Hasbelkader “mRNA toksinine” maruz kalan kardeşim. Ben sizin düşmanınız değilim. Siz de “işbirlikçi” değilsiniz. Siz “mağdursunuz.” Benim yeminim de size yardım etmek. Elbet bulunacak kurtarıcı bir tedavi bahtı kara maderini.

 

3 Nisan 2021 Health Canada: ülkede grafen içeren maskelerin kullanılmasını, üretilmesini, ithalatının yasaklanmasını ve mevcudun toplatılmasını istedi. Ve bu karar uygulandı. Neden acaba?

 

İnsanlarınıza gözü kapalı uygulanan bu “oluşumların içeriği” ile ilgili tek bir laboratuar araştırmanız var mı? Neyi, neden, nasıl savunuyorsun sevgili meslektaş?

 

Elinizdeki stoklar biter bitmez “yeni eşgal tanımlayan aşılarınız” şimdiden hazırdır. Sizin oyuncak ettiğiniz bu tiyatro önemli değil. Asıl önemli olan bu aşıların nesiller boyu devam edecek yan etkileri. Yargılanacaksınız!..

 

Elbette “yoğurdum kara” demeyeceksiniz!.. Ama artık mızrak çuvala sığmıyor. Temel bilgi yine yanılmadı. mRNA aşısı olan toplumlarda mevsimin pozitif etkisine rağmen hasta sayısı hızla artıyor.

 

Sevgili arkadaşlar. Sizlerden küçük bir ricam var. Bir süre tek vücut olarak “ruhsatsız oluşumların” bebeklerimize, evlatlarımıza kadar sirayet etmemesi için. Lütfen mücadelemiz içerisine siyasi ve politik unsurları sokmayalım. Haklı davamızı kaybederiz.

 

Çocuklarımız ve bebeklerimizi asla ruhsatsız “oluşumlarınız” ile zehirleyemeyeceksiniz. Haydi bakalım!..

 

İnaktive edilmiş virüs aşıları sizi korur ve ya korumaz o ayrı konu. Ama mRNA aşıları sizi kesinlikle korumaz. Korumadıkları gibi çok ama çok tehlikeli yan etkilerini ömür boyu yaşayabilirsiniz.

 

Hekimler niye suskun? Hakimler niye suskun? Sizce neden? Kökleri olmayan ağaç meyve vermez. Kökler halktır.

 

Göğüs hastalıkları uzmanları, Kardiyoloji uzmanları, İç Hastalıkları uzmanları ve Onkoloji uzmanlarımızı onurlandıralım. Özellikle onlara önümüzdeki yıllarda bu milletin daha da çok ihtiyacı olacak.” 

İstanbul Tabip Odası’nın yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Koronavirüs pandemisinde resmi rakamlara göre bile kaybettiğimiz yurttaşlarımızın sayısı 50 bine yaklaştı. (Gerçek sayıların bunun iki, üç katı olduğunu biliyoruz.) Hala daha günlük vaka sayıları 5 binin, günlük ölüm sayıları ellinin üzerinde seyrediyor. Koronavirüse karşı en önemli mücadele yönteminin aşı olduğunun açık olmasına karşın aralarında tıp fakültesi mezunu bazı ‘şarlatanlar’ın da bulunduğu çevreler ise akıl ve bilim karşıtı yalanlarla toplumda aşı tereddütü, karşıtlığı yaymaya çalışıyorlar.

Aşı karşıtı çevrelerin İstanbul Üsküdar’da ‘Plandemi büyük buluşması’ adıyla düzenlediği ‘miting’de ‘Asla ve kat’a aşı olmayın. Uçaklara bindirmesinler, AVM’lere sokmasınlar. Vallahi de billahi de tillahi de bir sene sonra bu kararlarından vazgeçecekler ve aşı olanlardan özür dileyecekler. Bu bir slogan ya da şaka değil; yargılanacaklar’ şeklinde konuşma yapan kişinin Dr. B. B. olduğuna dair basında yer alan iddialarla ilgili olarak İstanbul Tabip Odası tarafından adı geçen hekim hakkında soruşturma açılmış olup sonuçlandığında kamuoyuyla paylaşılacaktır.”

 

İstanbul Tabip Odası’ndan Dr. Bilgehan Bilge ile ilgili yapılan yazılı açıklama…

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.