İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ BUGÜN TOPLANIYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 01.07.2021 Perşembe günü Saat 14.00’da (Bugün) Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Başkanlığında toplanacak olan mecliste gündeme bulunan maddeler görüşülecek.

Gündem Maddeleri ise şöyle:

 

G Ü N D E M:

1) Aşkarbeyli Mıntıkası 6322, 6323, 6325, 6442 ve 6443 nolu parsellere yönelik hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine yönelik yapılan itirazların değerlendirilerek meclis kararının alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
2) 2021 Yılında Belediye Başkanına ödenecek aylık brüt ödeneğin günlük tutarının üçte birini geçmemek üzere Meclis Başkanı ve üyelerine, meclis toplantılarına ve ihtisas komisyonları toplantılarına katıldıkları her gün için ödenecek huzur hakkı ücretlerinin tespiti ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.
3) Bankalarda bulunan hesaplarımızın haczedilemeyecek kamu hesapları olduğu, bankalarda bulunan vergi resim harç hesaplarımızda bulunan bakiyelerden, yasaların müsaade ettiği şekilde vadeli hesap açılması durumunda da haczedilemeyeceği hususunda bankalara bilgi verilmesi için Meclisce karar alınması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.