Belen Belediyesinden “İnteraktif eğitim”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Dünya genelinde etkili olan ve hala da devam eden Covid – 19 pandemi nedeniyle görevine ara vermeden yoğun bir şekilde çalışan personellerine yönelik eğitim ve uzman desteğine başvuran Belen Belediyesi, Uzm. Psk. Damla Tonya ve Psk. Aygül Kılıç tarafından iş yaşamında stres yönetimi, öfke kontrolü, iletişim becerileri ve beden dili konularında personellerine kapsamlı bir interaktif eğitim gerçekleştirdi.

Özellikle covid sürecinde fazlasıyla artan psikolojik rahatsızlıklardan en çok etkilenen grupların başında gelen hizmet personellerinin ailesel, çevresel, sosyal ve iş hayatında psikolojik sağlamlıklarını arttırmalarını sağlayan psikolojik danışmanlık hizmeti ile bireysel destek konularını kapsayan eğitim personeller tarafından ilgiyle takip edilerek, yaşadıkları ve karşılaştıkları sorunlar üzerine karşılıklı istişarede bulunuldu.

Konuyla ilgili düşüncelerini ifade eden Belediye Başkanı İbrahim Gül ise ; “Bir buçuk yılı aşkın süre içerisinde çok zorlu günler geçirdik. Hala da devam eden bir pandeminin içerisindeyiz. Belen belediyesi olarak bu süre içerisinde hizmet ve çalışmalarımızı aksatmadan vatandaşlarımıza kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte personellerimiz hem kurumumuzda hem de aile yaşantısında zorlu bir süreç içerisinde. Bizlerde konusunda uzman psikolog doktorlar tarafından personellerimize destek olmak amacıyla seminerler düzenleyerek, hizmet kalitelerini, performanslarını, motivasyon ve kişisel gelişim alanlarında yanlarında olarak, çalışmalarımıza devam edeceğiz” İfadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.