“Yeni Sanayi Sitesi’nde çalışmaları hızlandırdık”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz, Belen ile İskenderun sınırları içerisinde yer alan ve otobanın üst kısmına kurulması düşünülen “Yeni Sanayi Sitesi” ile ilgili İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) yönetimine bilgiler vererek, sürecin hızlanması noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi.


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC), İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz ile kooperatif yöneticilerini ağırladı. Ağırlıklı olarak Yeni Sanayi Sitesinin konuşulduğu ziyarette, amacın şehrimize modern bir sanayi sitesi kazandırma olduğu kaydedildi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetiminin, küçük sanayi sitesinin yeni yerine taşınması için büyük destekler verdiğini kaydeden Kooperatif Başkanı Açıkgöz; “Bu konuda Belen Kaymakamlığı ve Belen Belediyesi’nden de destek bekliyoruz. Resmi girişimlerimizi yaptık ve belli bir aşamaya geldi. Sürecin hızlanması için çalışıyoruz ve konu ile ilgili üyelerimiz sürekli bilgilendiriyoruz. Amacımız; şehrimize modern bir sanayi sitesi kazandırmaktır. Bu hizmet kalıcı olacaktır” dedi.
İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli de Başkan Açıkgöz ve Kooperatif Yönetimine başarılar dileyerek, Sanayi Sitesinin yeni yerine taşınmasının ardından, sanayi esnafının daha düzenli bir ortamda iş yapacağını, bu hizmetin gerçekten kalıcı bir hizmet olacağına vurgu yaptı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.