Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin İskenderun ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci başkanlığında Genel Yönetim Kurulu ve Adana bölgesinde 4 gün boyunca yoğun temaslarda bulundu.

Genel Başkan Değirmenci ve Genel Başkan Yardımcıları Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner ve Genel Sekreterimiz Hicret Bozoklu Akdeniz bölgesinde üyelerden şubelere, bürokrasiden yerel yönetimlere ve işveren vekillerine kadar bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Genel başkan Yunus Değirmenci, genel merkez yönetimi ve şube yönetimi, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti. Genel Başkan Yunus Değirmenci, Zorlu pandemi koşullarında sendika olarak her zaman devletin yanında olduklarını İskenderun’u ilgilendiren her konuya katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Değirmenci ve beraberindeki heyetten İSDEMİR’de saha ziyaretleri

Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Başkan Yardımcıları; Bayram Altun, Recep Akyel, Hicret Bozoklu, Ferhan Öner ve şube yönetimi İsdemir Aş Genel Müdürü Mesut Keyfli’yi makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Yunus Değirmenci, genel merkez yöneticileri ve şube yönetimi, MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov ile bir araya gelerek yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı çalışma anlayışıyla işyerini büyütme girişimlerini desteklediklerini ifade etti.

Genel merkez yöneticileri ve şube yönetimi ile birlikte İSDEMİR’de saha ziyaretlerini gerçekleştirdi. Burada Çelikhane, Mekanik ve Yardımcı Atölyeler ve sıcak haddane Yemekhanelerinde emeğin aslanlarıyla bir araya gelen Özçelik Genel başkan Yunus Değirmenci, İSDEMİR‘in emekçileriyle hasbihal etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.