-BAŞKAN FATİH TOSYALI:MUHTARLARIMIZ İLE İŞBİRLİĞİ HALİNDEYİZ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mahalle muhtarları ile bir araya gelmeye devam ediyor. AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte Güzelçay muhtarı Mehmet Zebun , Akçay Muhtarı Mehmet Bebek, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarı Mehmet Türkoğlu, Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli, Bekbele Mahallesi Muhtarı Ömer Osman Bilgili, Orhangazi Mahallesi Muhtarı Osman Güllü, Bitişik Mahallesi Muhtarı Ali Kılınç, Sarıseki Mahallesi Muhtarı Serkan Kılıç’ı ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, belediyenin yaptığı hizmetler hakkında bilgi paylaşıyor.

MUHTARLARIMIZ GÖZBEBEĞİMİZDİR

Başkan Fatih Tosyalı, belirli aralıklarla dernek ve sivil toplum kuruluşları, sanayiciler, işadamları, eğitimciler, muhtarlar ve değişik alanlarda gruplarla istişare toplantılarına devam ettiklerini belirterek,şunları söyledi:

” Muhtarlarımız bizim sokaktaki gözümüz kulağımız halkımızla aramızdaki köprümüz. Bizim için görüşleri ve gözlemleri çok önemli. Belediye olarak bizlerde ilçemizi daha da yaşanabilir kılmak amacıyla alt yapı, eğitim, sanat, spor, kültür gibi pek çok alanda hizmetler yapıyor, değerli hemşerilerimize hizmet noktasında gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Katılımcılığı ve şeffaflığı prensip olarak kabul etmiş belediyecilik anlayışı doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra değerli muhtarlarımız ile bir araya gelmeye devam edeceğiz”

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ

Başkan Fatih Tosyalı, ayrıca düzenlenen ziyaretlerde Belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler paylaşarak muhtarların görüş, öneri ve düşüncelerini dinledi.

BAŞKAN FATİH TOSYALI,MUHTAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.