ŞIRNAK ULUDERELİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ HATAY’DA AĞIRLANDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antakya Belediyesi iş birliği ile yapımı gerçekleştirilen Antakya Bilim Merkezinde, Bilim Merkezi gezisi nedeniyle ilimize gelen Şırnak Uludere Şenoba Üçtepe Ortaokulu Bilim Sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi.

 

18 Haziran 2021 Cuma günü saat 11.00’de Antakya Bilim Merkezinde, Şırnak Uludere Şenoba Üçtepe Ortaokulu Bilim Sınıfı öğrencilerinin sosyal medya aracılıyla gerçekleştirdiği davet isteklerini kırmayarak öğrencilerle bir araya gelen Vali Doğan, “ kadim şehrimizde öğrencilerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz.

 

Kısıtlı imkânlara rağmen kendi okullarında uzay ve fen sınıflarını oluşturdukları için okul idarecilerini ve öğrencilerini de ayrıca tebrik ediyorum. Eğitimin pekiştirilmesi ve daha da geliştirilmesi açısından çocuklarımızın hep birlikte eğlenerek öğrendiği bu ve bunun gibi eğitim kurumlarımız çok önemli. Derslerini uygulamalı şekilde işlemek ve hayal güçlerini arttırmak isteyen tüm öğrencilerimiz Antakya Bilim Merkezi’ni ziyaret edebilirler.” dedi. Konuşmasının ardından Vali Doğan, öğrencilerle birlikte Bilim Merkezinde düzenlenen etkinliğe katıldı.

 

Etkinlikte Hatay Valisi Rahmi Doğan’a Antakya Belediye İzzettin Yılmaz, kurum il müdürleri, Antakya Bilim Merkezi öğretmenleri, Şırnak Uludere Şenoba Üçtepe Ortaokulu Bilim Sınıfı öğretmenleri ve öğrencileri eşlik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.