HBB’den İskenderun’a Marina

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretinde kent ile ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun ile ilgili projeleri anlattı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “Antakya’da bu işe start verdik. Bir sonraki ayak İskenderun olacak. Şehrin girişine estetik açıdan güzel bir projemiz olacak. İskenderun sahilinde Petek Pastanesi ile iskele arasında bir ‘Marina’ projesi” yapılacak konuyla ilgili Görüşmelerimiz sürüyor. Bölgeye hitap eden bir marina projesini İskenderun sahilinde yapmayı amaçlıyoruz” dedi.

Madenli Yat Limanı’ndaki HADO rıhtımı uzatılacak

Madenli Rıhtımının şiddetli rüzgar aldığını, bu durumun sorun teşkil ettiğini belirten HBB Başkanı Lütfü Başkan, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın rıhtımın uzatılması ile ilgili bir çalışması olduğunu söyledi.

İskenderun’un dışa açılan kapısı Otogar için bir projesi olduğunu daha önceki toplantılarında dillendiren Başkan Savaş, projenin EXPO21 öncesi mümkün olmadığını belirtti ve kente yeni bir otogarın gündemini koruduğu mesajını verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.