Sıkıntılı bir eğitim döneminin kapanışı köy okullarında sevince dönüştü…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sıkıntılı bir eğitim dönemi yaşayan eğitim camiası için yaz tatili başlıyor. Bu gün karnelerini alan çocuklar, pandeminin gölgesinde yıl sonu tatiline merhaba diyor. Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu ile birlikte Belen’e bağlı köylerdeki okullarda eğitim gören çocukların karne sevincine ortak oldu…

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarındaki köy okullarını ziyaret ederek, yaz tatili hediyelerini ilkokul öğrencilerine takdim etti.

Ötençay, Şenbük, Kıcı, Atik, Benlidere, Kömürçukuru ilkokullarını ziyaret programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, mahalle muhtarları, belediye başkan yardımcıları ve belediye personelleri de katıldı.

Karne almaları nedeniyle çocuklara iyi tatiller dileklerini ileten Başkan Gül, öğrencilerle yaptığı sohbet konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“Sıkıntılı bir eğitim – öğretim dönemini bitirmenin mutluluğu içerisindesiniz. Hepinize eğitim hayatında başarılar diliyorum. Yaz tatilinde bol bol oyun oynayın, kitap okuyun ve güzel zaman geçirerek yeni eğitim dönemine kendinizi iyi hazırlayın. Bizler sizleri çok seviyoruz. Anne ve babalarınızın sözünü dinleyerek, aile işlerine de yardımcı olmayı unutmayın. Hepinize iyi tatiller.” İfadelerini kullanarak öğrencilere karne hediyelerini takdim etti.

Program sonunda okul müdür ve idarecileriyle de sohbet eden Başkan Gül, okulların talep ettiği hizmetleri yerinde inceleyerek,  personellerine en kısa en zamanda yapılma talimatı verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.