Arsuzlu kadınların el emeği göz nuru görücüye çıktı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz  Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri  Hükümet Konağı bahçesinde  sergilendi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını yapan  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muammer  ONAY, “Haşam boyu öğrenme Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en çok önemsediği konulardan bir tanesi. Toplumumuzun tüm kesimlerinin eğitimi önemli ancak eğitim sadece okulda yapılmıyor. Eğitim yediden yetmişe bütün yaş aralığında yapılıyor. Eğitim sadece okumak yazmak değildir. İnsanların her alanda devletin vatandaşlarına hizmet sunması vatandaşlarının ayağına hizmeti götürmesi sosyal devlet anlayışının ve devlet olmanın bir gereği. Bu alanda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Halkoyunları  ve   tekvando öğrencilerinin düzenlediği  gösterilerin ardından Kaymakam Musa SARI ve protokol  üyeleri 2020-2021  eğitim ve öğretim yılı sonu yapılan çalışmaların sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Kursiyerler tarafından  el emeği göz nuru ile yapılan birbirinden güzel ve birbirinden renkli çalışmaların sergisini gezen Kaymakam SARI, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve  protokol üyeleri kursiyerleri tebrik ederek  başarılarının devamını dilediler .

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün organize ettiği ve  Kaymakamlık Hükümet  Konağı bahçesinde düzenlenen  serginin açılışına Arsuz Kaymakam Musa SARI, Garnizon Komutanı Yarbay Hasan ÖZKAN, Belediye Başkanı Asaf GÜVEN, İl Milli Eğitm Müdür Kemal KARAHAN, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.