Hatay Valisi, Yayladağlı kadın girişimcileri ağırladı… Kadın girişimci sayısı her geçen gün artıyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Her alanda üretime ve ekonomiye katkı sunmak için yola çıkan kadınların sayısı her geçen gür artıyor. Bu kapsamda kurdukları kooperatif ile kadın emeğini değerlendiren Yayladağı Kadın Girişimi Kooperatif üyesi kadoınlar, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti. Yayladağı Kadın Girişimi Kooperatifi Başkanı Damla Yalçın ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Vali Doğan, kadın girişimci sayısının her geçen gün arttığına işaret etti.

07 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 12.30’da Valilik Makamında gerçekleşen kabulde Vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kadın girişimci sayısının her geçen gün arttığını ve bunun ülke ekonomisine pozitif yansıması olduğunu ifade ederek çalışan ve üreten kadın sayısının artması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Nazik kabullerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür eden Kooperatif Başkanı Yalçın ise kadınların hayattaki yerinin ve öneminin daha üst düzeye çıkmasını istediklerini ve bu kapsamda çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederek, “Biz kadınlara fırsat ve imkân verildiği takdirde çok daha iyi işler başarabileceğimizi biliyoruz, destekleriniz içinde sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

x

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.