BTP Hatay İl Başkanlığı Atatürk’e kafir diyen kafirdir !

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Ayasofya’yı işgalden kurtaran Atatürk’tür” görüşlerini dile getiren Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Hatay İl Başkanlığı, Ayasofya’da Atatürk’e hakaret edilmesine tepki gösterdi.

“Kendini imam zanneden bu müsveddeyi elbette ki muhatap almıyoruz. O müsveddenin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e karşı genetik kodlarında bir asırdır büyütülen intikam ve düşmanlığın sebeplerini de çok ama çok iyi biliyoruz.” şeklinde görüş bildiren Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Hatay İl Başkanlığı, açıklamasında “Ölçümüz gayet nettir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kafir diyen kafirdir. Hem dini hem de milli bilincimize göre kafirdir.Bunu biz söylemiyoruz, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV) söylüyor.” diyerek şu açıklmamayı yaptı:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan her ay maaşını tıkır tıkır alan bir hadsiz, çıkmış yine Mustafa Kemal Atatürk’ün işgalden kurtarıp bizlere armağan ettiği Ayasofya kürsüsünden içindeki kini kusuyor, Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyor. Kendini imam zanneden bu müsveddeyi elbette ki muhatap almıyoruz. O müsveddenin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e karşı genetik kodlarında bir asırdır büyütülen intikam ve düşmanlığın sebeplerini de çok ama çok iyi biliyoruz.”


“Ayasofya’yı işgalden kurtaran Atatürk’tür”

Atatürk’e hakarete sessiz kalınmasının asla kabul edilemez.  Ayasofya ile beraber tüm yurdu düşman işgalinden kurtaran Fatih Mustafa Kemal Atatürk’tür. Ayasofya’yı zincirlerinden kurtaran lider Mustafa Kemal Atatürk’tür. Tarih böyle alçak, kendini imam zanneden müsveddelerle doludur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni işgalden kurtarırken de, yeni devletimizi kurarken de vatan hainleriyle mücadele etmişti.”

“Prof. Dr. Haydar Baş Atatürk’ün pak soyunu ortaya koydu”

“Ölçümüz gayet nettir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kafir diyen kafirdir. Hem dini hem de milli bilincimize göre kafirdir.Bunu biz söylemiyoruz, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV) söylüyor. Şöyle diyor, “Bir adam din kardeşine, ey kâfir derse, bu söz ikisinden birine döner. Eğer böyle denilen kişi söylenildiği gibi ise söz doğrudur; yerini bulmuş olur. Aksi takdirde bu söz söyleyene geri döner.” (Buhârî, Müslim, Îmân 111. Tirmizî, Îmân 16) Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imanından kimsenin şüphesi yok. Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş hocamız bin sayfalık bir eser kaleme alarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün pak soyunu tüm çıplaklığıyla ortaya koydu. O’nun soyu Ehl-i Beyt’e dayanan tertemiz bir soy. O’nun İslam’a olan hizmetlerini, nasıl dindar bir aileden geldiğini tek tek belgeleriyle anlattı.”

Genel başkanımız Hüseyin Baş’ın dediği gibi “Ayasofya Cami imamları üzerinden denenen şeyin farkındayız! Bu ucuz oyunlarla Türk Milleti ile üzerinde özgürce ibadetimizi yaptığımız bu toprakları bize bırakan Atatürk’ümüzün arasını açamayacaksınız. O oyuncağı Prof. Dr. Haydar Baş elinizden aldı.”
Her zaman dediğimiz gibi
Atatürk Vatandır
Atatürk Bayraktır
Atatürk  Tam Bağımsızlıktır
Atatürk Birleştirici Harçtır”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.