Hataylı üretici Meral Akşener’ın yoluna soğan serdi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay ziyaretinde çiftçi Akşener’e sesini duyurabilmek için yola soğan döktü.

Memleket gezileri kapsamında Hataylı üretici ile buluşan  İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener’i Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’ne giderken bir grup soğan çiftçisi düştükleri zor durumu anlatmak için yola soğanlarını döktü.

Gördükleri üzerine araçtan inerek soğan çiftçisinin dertlerini dinledi. Hataylı Çiftçiler, “Çaremiz yok, işimiz bu yapmak zorundayız, ülkeyi terk edecek halimiz yok. Sizden ricamız soğan çiftçisinin düştüğü zor durumu gündeme getirmeniz” dedi.

 

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere hava yoluyla Hatay’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Hatay Havalimanı’nda İl Başkanı Şefik Çirkin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, milletvekilleri, siyasi parti ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri çiçeklerle karşıladı. Akşener ve beraberindekiler daha sonra konvoy halinde Kırıkhan ilçesine hareket etti.

 

Memleket gezileri kapsamında Hataylı üretici ile buluşan  İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener’i Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’ne giderken bir grup soğan çiftçisi düştükleri zor durumu anlatmak için yola soğanlarını döktüklerini  gören Akşener, araçtan inerek soğan çiftçisinin dertlerini dinledi. Hataylı Çiftçiler, “Çaremiz yok, işimiz bu yapmak zorundayız, ülkeyi terk edecek halimiz yok. Sizden ricamız soğan çiftçisinin düştüğü zor durumu gündeme getirmeniz” dedi.  Akşener, izlenimlerini Ankara’da dile getireceğini söyledi.

Akşener’e burada İYİ Parti milletvekilleri Nuri Okutan, Lütfü Türkkan, Koray Aydın ve Mehmet Arslan ile CHP milletvekilleri İsmet Tokdemir ve Serkan Topal eşlik etti.

Daha sonra İlçede esnafla sohbet eden Meral  Akşener, ziyaret sırasında giyim mağazasına düğün alışverişi yapan bir damatlık hediye etti.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.