Eren ve Yaren Altun’un cenaze töreninde göz yaşları sel oldu… İki kardeş yürekleri dağladı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Altun’un otomobil çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldıkları hayatını kaybeden çocukları Yaren (15)  ile Eren (17)  Altun kardeşler, düzenlenen cenaze törenlerinin ardından Gözcüler’de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Madenköy Kavşağında yolun karşısına geçmeye çalışan Eren Altun ve Yaren Altun kardeşlere Mahmut D.’nin kullandığı 31 TC 784 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaralanmıştı. Ne yazık ki yapılan tüm müdahaleler sonuçsuz kalmış iki kardeş yaşamını yitirmişti.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, yayınladığı başsağlığı mesajında; “Meclis Üyemiz Mehmet Altun’un iki evladı Yaren ve Eren’in cenaze törenine katılarak, yavrularımızı cennete uğurladık. Çocuklarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun.” İfadelerini kullandı.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “ Elim trafik kazası sonucu evlatları Yaren ve Eren Altun’u kaybeden Arsuz Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Altun kardeşime taziye ziyaretinde bulunduk. Üzüntümüz tarifsiz, Rabbim yavrularımızın mekanını cennet eylesin.” Mesajıyla ailenin acısına ortak oldu.

Ekogündem Gazetesi olarak  Eren ve Yaren’e Allahtan rahmet, Arsuz Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Altun ve eşi Sezin Altun’a ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz…

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.